Per viure més, millor estar acompanyat!

Som una associació sense ànim de lucre dedicada a crear vincles, dibuixar somriures i augmentar la independència de persones amb diversitat funcional.

Passió

Volem crear un món en què tots puguem beneficiar-nos de l'ajuda d'un gos entrenat, millorant el benestar d'ambdues parts.

Innovació

Ens comprometem a mantenir un elevat grau d’exigència tant en l’actuació envers els usuaris de gossos d’assistència com en els pacients de les intervencions assistides amb animals.

Coneixement

Expliquem el nostre treball al públic per tal de donar a conèixer la feina d'aquests gossos. Oferim cursos a professionals per millorar la qualitat de vida de tots els gossos.

Com treballem?

Ens apassiona tot allò que passa quan ajuntem persones i gossos. Estem il·lusionats, ja que sabem com unir-ho, per a poder crear un futur millor, ajudant a les persones amb algun tipus de diversitat funcional a tenir una vida més independent, més autònoma i més fàcil.

 
 

Quina és la nostra feina?

L'associació Dogs in Blue es dedica a educar i ensinistrar gossos d'assistència, acreditats oficialment per la Generalitat de Catalunya, per a donar servei i assistir a persones amb algun tipus de diversitat funcional (visual, auditiva, física, TEA o determinades malalties que cursin amb desconnexió sensorial).

Complementem la nostra tasca oferint Intervencions assistides amb animals, fent xerrades de conscienciació i tinença responsable d’animals a escoles d’educació primària i impartint formació homologada per a professionals i propietaris.

On van els teus diners?

Dogs In Blue no rep cap finançament de l'estat, confiem únicament en donatius públics per seguir creant aquestes aliances transformadores de la vida. Tenim persones molt mereixedores a la nostra llista d'espera, que volen que un company caní els ajudi a recuperar la seva independència, però només podem ajudar-los amb el vostre suport. Mira com pots involucrar-te o fer una donació i transformar la vida d'algú avui.